Minihakker test (2024)

Minihakker test er en god måde at finde den rette minihakker på, når du søger efter en minihakker på internettet. En minihakker er blandt de bedste maskiner på markedet, når du vil hakke ingredienser til brug for dine madretter og giver dig en af de bedste måder til at effektivisere din madlavning på! Her på siden kigger vi på tests af minihakkere. Du kan læse om minihakker tests nederst på siden, under produkterne.

Vores bud på de bedste minihakkere i test

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-4K
Prisinterval 0-4K - slider
DKK0DKK4.000

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval 0-4K - slider
DKK0DKK4.000

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af minihakkere. Klik på linket og se det store udvalg.

Flere guides og oversigter

Fandt du ikke den rigtige minihakker ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste minihakker for dig:

Minihakker test: Din guide til din næste minihakker 

Så du er på jagt efter en minihakker. Men med så mange modeller på markedet er det svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig. Det er her, vores test af minihakkere kommer ind i billedet. Vi tester snesevis af minihakkere hvert år, og vores eksperter har insidertips om, hvad du skal kigge efter, når du skal købe en.

Her er nogle ting, du skal huske på, når du køber din næste minihakker.

Når det drejer sig om minihakkere, er størrelsen ikke ligegyldig. Jo mindre maskinen er, jo nemmere er den at manøvrere – et must, hvis du har begrænset plads på køkkenbordet. Men en mindre minihakker betyder normalt også mindre kraft. Så hvis du planlægger at bruge din minihakker til hårdere opgaver som at hakke nødder eller brødkrummer, skal du sørge for at få en med mindst 200 watt effekt.

Du skal også overveje, hvor let minihakkeren er at bruge og rengøre. Vores eksperter leder efter modeller med intuitiv betjening og aftagelige dele, der kan gå i opvaskemaskinen. Og når vi nu taler om opvask, er nogle minihakkere udstyret med tilbehør, så du kan blende supper og saucer direkte i gryden.

Ligegyldigt den model, du vælger, skal du sørge for, at den har en god garanti. På den måde er du dækket, hvis noget går galt.

Minihakker bedst i test

Vores eksperter har testet snesevis af minihakkere, og Kenwood FP120 er den bedste af dem. Denne kompakte minihakker er perfekt til små køkkener, og den er kraftig nok til at klare hårdere opgaver. Desuden leveres den med en suppetilbehør, så du nemt kan lave lækre supper og saucer. Og hvis noget går galt, er du dækket af en toårig garanti.

Hvis du leder efter et alternativ til Kenwood FP120, kan vi også godt lide Bosch MCM4100GB. Denne minihakker er lidt større, men den er stadig kompakt nok til at passe på de fleste køkkenbordplader. Den er også meget nem at bruge, og den leveres med et års garanti.

Braun har fremstillet kvalitets-køkkenmaskiner i mange år, og MQ777 er en af deres bedste minihakkere. Den er lille og let, hvilket gør den nem at manøvrere. Desuden leveres den med en række forskellige redskaber, så du kan bruge den til forskellige opgaver. Den eneste ulempe er, at den ikke har en særlig lang garanti.

 

Hvis du foretrækker en minihakker fra OBH Nordica 6602 er en god mulighed. Den er ikke så kraftfuld som nogle af de andre modeller på denne liste, men den er stadig en god maskine. Desuden kommer den med to års garanti, hvilket altid er betryggende.

Endelig kan vi anbefale Philips HR2870/50. Det er en god all-round minihakker, der burde kunne klare de fleste opgaver. Desuden leveres den også med to års garanti, hvilket altid er betryggende i tilfælde af at den ikke skulle virke.

Nu hvor du har en idé om, hvad du skal kigge efter i en minihakker, er det tid til at begynde at shoppe. Og glem ikke, at hvis du har spørgsmål, er vores eksperter altid glade for at hjælpe dig.

God shopping!

minihakker